Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ului http://www.renaro.ro

1. TERMENI

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre dvs. si site-ul http://www.renaro.ro.

Site-ul http://www.renaro.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Site-ul http://www.renaro.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

Comercializarea produselor se face numai catre persoane juridice.

2. DESCRIERE

Site-ul http://www.renaro.ro este locul de unde se pot achzitiona produse de ultima generatie in ceea ce priveste tehnologia luminii.

3. CONFIDENTIALITATE

Site-ul http://www.renaro.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Niciun fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor potentiali angajatori, in situatiile inpuse de termenii contractuali. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la traficul in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de site-ul http://www.renaro.ro au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site.

4. SECURITATEA MEMBRILOR

In timpul procesului de inregistrare, va veti alege o parola. Sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Puteti modifica parola si datele personale in orice moment accesand pagina de editare a profilului dumneavoastra. Sunteti de acord sa anuntati imediat site-ul http://www.renaro.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea Dvs. sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt primite este cea corecta. Site-ul http://www.renaro.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea dvs. sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului dvs. de pe site-ul http://www.renaro.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Sunteti de acord ca sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire a Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

5. LEGI SI JURISDICTIE

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

6. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de catre site-ul http://www.renaro.ro. Site-ul http://www.renaro.ro. poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care site-ul http://www.renaro.ro. considera ca ati incalcat sau nu ati actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Sunteti de acord ca site-ul http://www.renaro.ro. nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de dvs. sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest Serviciu.

7. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Continutul paginilor site-ului http://www.renaro.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate site-ului http://www.renaro.ro Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Prin insrierea pe site-ul nostru sunteti de acord ca toate materialele (foto sau video) furnizate pe toata durata activitatii contului dvs. trebuie sa va apartina.

8. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavostra personale sunt prelucrate de site-ul http://www.renaro.ro, in conformitate cu legea nr. 677/2001, in scopul indeplinirii activitatii specifice site-ului. Datele pot fi dezvaluite unor terti in baza unui temei legal justificat. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, prin accesul in contul dvs. cu ajutorului username-ului si a parolei sau printr-o cerere scrisa, semnata si datata, trimisa pe adresa entitatii juridice;

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre site-ul http://www.renaro.ro pentru confirmarea inscrierii, oferte comerciale si de marketing, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de dumneavoastra sunt strict confidentiale. Site-ul http://www.renaro.ro se angajeaza in fata persoanelor inscrise in baza de date sa nu furnizeze datele obtinute unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru desfasurarea activitatilor site-ului.

Site-ul http://www.renaro.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Site-ul http://www.renaro.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere site-ului http://www.renaro.ro sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere site-ului http://www.renaro.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere site-ului http://www.renaro.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere site-ului http://www.renaro.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

e. dreptul de acces, de interventie asupra datelor;

f. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

g. dreptul de a va adresa justitiei;

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@renaro.ro

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI http://www.renaro.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL http://www.renaro.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI http://www.renaro.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei si este in totalitate responsabil pentru toate activitatile care se intampla sub aceasta parola. Utilizatorul este de acord sa notifice de indata site-ul http://www.renaro.ro cu privire la orice folosire neautorizata a parolei lui sau orice alta incalcare a securitatii. Site-ul http://www.renaro.ro nu poate fi si nu va fi raspunzatoare pentru orice pierderi sau pagube aparute din esuarea utilizatorului de a se supune obligatiilor mai sus mentionate.

Garantie si returnare

GARANTIA produselor comercializate pe site-ul http://www.renaro.ro este de 12 de luni, cu exceptia cazurilor in care o alta perioada de garantie este specificata pe pagina produsului.

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI:

Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office@renaro.ro . Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra.

Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.

Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul original si accesoriile aferente.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, taieturi ( exemple : banda LED taiata in bucati ( aceasta livrandu-se la role de 5m ), banda LED cu banda dublu adeziva de pe spate dezlipita/lipsa, proiectoare LED ce prezinta lovituri, zgarieturi )

- Produse aduse pe comenzi speciale ( pentru care s-a semnat un contract sau s-a incasat un avans )